Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut

Purkutyöt – Turku ja lähiseutu

Kokeneet ammattilaiset hoitavat purkutyöt nopeasti ja turvallisesti asianmukaisella kalustolla.

Puramme vanhat julkisivut ja parvekkeet ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

Suoritamme linjasaneerauksen eli putkiremontin purkutyöt 10 vuoden kokemuksella. Lähes aina kun rakennukseen toteutetaan linjasaneeraus, sen yhteydessä esiintyy haitta-aineita. Näistä yleisin on asbesti ja yrityksemme on valtuutettu Asbesti- ja haitta-aine purkuun.

Asbestin purkaminen toteutetaan ensisijaisesti osastointimenetelmällä. Näin muiden työympäristössä työskentelevien henkilöiden sekä työympäristön altistuminen asbestipölylle estetään.

Timanttikalustomme kattaa kaikki alan yleisimmät laitteet eri kokoluokissa, joten eri menetelmillä ja laitteilla tai niiden yhdistelmillä pystymme toteuttamaan niin pienet kuin isotkin työt toivotulla tavalla.

Timanttikalustomme kattaa kaikki alan yleisimmät laitteet eri kokoluokissa, joten eri menetelmillä ja laitteilla tai niiden yhdistelmillä pystymme toteuttamaan niin pienet kuin isotkin työt toivotulla tavalla.

Suoritamme saneerauspurut purkusuunnitelman teosta lähtien aina purkujätteen asianmukaiseen lajitteluun ja kierrättämiseen.

Julkisivupesu
Julkisivuimpregnointi

Torbo märkäpuhallusmenetelmä on monipuolisin ja edistyksellisin suihkupuhallusmenetelmä. Sen pölyttömyys ja vähäinen puhallusaineen tarve tekee siitä ympäristöystävällisen, edullisen ja monipuolisen menetelmän. Puhalteeksi sopii kaikki vettä painavampi puhalle, kuten: Hiekka, kalkki, sooda, lasimurska ja lasikuula jne.

Mihin Torbo soveltuu?

  • Entisöintikohteet
  • Peltikatot, tiilikatot
  • Julkisivut, parvekkeet
  • Betonin pesut, betoniliiman poisto
  • Maalin poistot, tiilen pesut
  • Teollisuuden puhtaanapito
  • Sisärakenteet, palovahingot
  • Asbestityöt
  • Teräsrakenteet, peltirakenteet

Teollisuuspurku, liiketilojen purku, julkisen sektorin sisätilat ja rakennuspurku – teemme purkutyöt moniin eri kohteisiin, kysy lisää!

Rakennuspalvelut

Palveluihimme kuuluvat myös rakennuspalvelut, kuten erilaiset asennustyöt sekä kirvesmiestyöt.

katso referenssimme

-Elementtisaumaus
-Elementtiuusintasaumaus
-Julkisivupesu
-Julkisivuimpregnointi
-Akryylisaumaus
-Äänieristyssaumaus
-Silikonisaumaus
-Karmisaumaus
-Uretaanisaumaus

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin rakennuspalveluistamme!